Stichting Kineto

Unknown Stichting Kineto is gevestigd aan de Heliosstraat 93 in Apeldoorn.

Meer informatie over Stichting Kineto in Apeldoorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Kineto is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Kineto organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Apeldoorn, is Stichting Kineto een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Kineto een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Heliosstraat 93 in Apeldoorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Kineto bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.kineto.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Kineto voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Kineto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Kineto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Kineto

Bezoekers bekeken ook