Stichting Jong Nederland Haelen

Unknown Stichting Jong Nederland Haelen is gevestigd aan de Kasteellaan 7b in Haelen.

Meer informatie over Stichting Jong Nederland Haelen in Haelen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Jong Nederland Haelen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Jong Nederland Haelen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haelen, is Stichting Jong Nederland Haelen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Jong Nederland Haelen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kasteellaan 7b in Haelen om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Jong Nederland Haelen bereiken via 31 475 595 152. Bekijk alvast de website: https://www.jnhaelen.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Jong Nederland Haelen voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Jong Nederland Haelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Jong Nederland Haelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Jong Nederland Haelen

Bezoekers bekeken ook