Stichting Jan Lijdinggroep

Unknown Stichting Jan Lijdinggroep is gevestigd aan de Van Het Hoffpad 3 in Zwolle.

Meer informatie over Stichting Jan Lijdinggroep in Zwolle

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Jan Lijdinggroep is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Jan Lijdinggroep organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zwolle, is Stichting Jan Lijdinggroep een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Jan Lijdinggroep een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Van Het Hoffpad 3 in Zwolle om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Jan Lijdinggroep bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.janlijding.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Jan Lijdinggroep voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Jan Lijdinggroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Jan Lijdinggroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Jan Lijdinggroep

Bezoekers bekeken ook