Stichting Inzet

Stichting Stichting Inzet is gevestigd aan de Hondenstraat 10 in Harlingen.

Meer informatie over Stichting Inzet in Harlingen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Inzet is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Inzet organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Stichting in de buurt van Harlingen, is Stichting Inzet een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Inzet een Stichting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Stichting op Hondenstraat 10 in Harlingen om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Inzet bereiken via 31 6 53944765. Bekijk alvast de website: http://www.stichtinginzet.org/ om een idee te krijgen waar Stichting Inzet voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Inzet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Inzet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stichting Inzet

Bezoekers bekeken ook