Stichting Haarlem Jamborette

Unknown Stichting Haarlem Jamborette is gevestigd aan de Zuiderweg 1 in Halfweg.

Meer informatie over Stichting Haarlem Jamborette in Halfweg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Haarlem Jamborette is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Haarlem Jamborette organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Halfweg, is Stichting Haarlem Jamborette een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Haarlem Jamborette een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Zuiderweg 1 in Halfweg om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Haarlem Jamborette bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.haarlemjamborette.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Haarlem Jamborette voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Haarlem Jamborette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Haarlem Jamborette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Haarlem Jamborette

Bezoekers bekeken ook