Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic.

Unknown Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. is gevestigd aan de Tilburgseweg 241 in Breda.

Meer informatie over Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. in Breda

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Breda, is Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Tilburgseweg 241 in Breda om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. bereiken via 31 76 587 7594. Bekijk alvast de website: https://www.facebook.com/MurkJansen/ om een idee te krijgen waar Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. voor staat.

Hoe kom je bij Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting dr. Murk Jansen voor Gehandic.

Bezoekers bekeken ook