Stichting 'De Gordiaanse Knoop'

Unknown Stichting 'De Gordiaanse Knoop' is gevestigd aan de Batterijstraat 60 in Maastricht.

Meer informatie over Stichting 'De Gordiaanse Knoop' in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting 'De Gordiaanse Knoop' is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting 'De Gordiaanse Knoop' organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maastricht, is Stichting 'De Gordiaanse Knoop' een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting 'De Gordiaanse Knoop' een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Batterijstraat 60 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting 'De Gordiaanse Knoop' bereiken via . Bekijk alvast de website: https://scoutinggordiaanseknoop.jimdofree.com/ om een idee te krijgen waar Stichting 'De Gordiaanse Knoop' voor staat.

Hoe kom je bij Stichting 'De Gordiaanse Knoop'? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting 'De Gordiaanse Knoop' het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting ‘De Gordiaanse Knoop’

Bezoekers bekeken ook