Stichting Boshutten Sint Wilfried

Unknown Stichting Boshutten Sint Wilfried is gevestigd aan de Scoutingpad 1 in Castricum.

Meer informatie over Stichting Boshutten Sint Wilfried in Castricum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stichting Boshutten Sint Wilfried is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stichting Boshutten Sint Wilfried organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Castricum, is Stichting Boshutten Sint Wilfried een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stichting Boshutten Sint Wilfried een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Scoutingpad 1 in Castricum om kennis te maken. Telefonisch kun je Stichting Boshutten Sint Wilfried bereiken via 31 251 657 719. Bekijk alvast de website: http://www.boshutten.nl/ om een idee te krijgen waar Stichting Boshutten Sint Wilfried voor staat.

Hoe kom je bij Stichting Boshutten Sint Wilfried? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Boshutten Sint Wilfried het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stichting Boshutten Sint Wilfried

Bezoekers bekeken ook