Stella Maris Waterscouting

Unknown Stella Maris Waterscouting is gevestigd aan de Hulst 136 in Geldrop.

Meer informatie over Stella Maris Waterscouting in Geldrop

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stella Maris Waterscouting is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stella Maris Waterscouting organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Geldrop, is Stella Maris Waterscouting een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stella Maris Waterscouting een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hulst 136 in Geldrop om kennis te maken. Telefonisch kun je Stella Maris Waterscouting bereiken via 31 40 285 9456. Bekijk alvast de website: http://www.stellamariswaterscouting.nl/ om een idee te krijgen waar Stella Maris Waterscouting voor staat.

Hoe kom je bij Stella Maris Waterscouting? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stella Maris Waterscouting het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stella Maris Waterscouting

Bezoekers bekeken ook