Stam Westerkwartier

Scouting Stam Westerkwartier is gevestigd aan de 9976 in Lauwersoog.

Meer informatie over Stam Westerkwartier in Lauwersoog

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stam Westerkwartier is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stam Westerkwartier organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Lauwersoog, is Stam Westerkwartier een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stam Westerkwartier een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op 9976 in Lauwersoog om kennis te maken. Telefonisch kun je Stam Westerkwartier bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Stam Westerkwartier voor staat.

Hoe kom je bij Stam Westerkwartier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stam Westerkwartier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Stam Westerkwartier

Bezoekers bekeken ook