Stadsstrand Kampen

Unknown Stadsstrand Kampen is gevestigd aan de Ingenieur B.P.G. van Diggelenkade 2 in Kampen.

Meer informatie over Stadsstrand Kampen in Kampen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Stadsstrand Kampen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Stadsstrand Kampen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kampen, is Stadsstrand Kampen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Stadsstrand Kampen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ingenieur B.P.G. van Diggelenkade 2 in Kampen om kennis te maken. Telefonisch kun je Stadsstrand Kampen bereiken via 31 38 747 0034. Bekijk alvast de website: http://www.paviljoenhanzezicht.nl/ om een idee te krijgen waar Stadsstrand Kampen voor staat.

Hoe kom je bij Stadsstrand Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stadsstrand Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Stadsstrand Kampen

Bezoekers bekeken ook