St. Stanislaus

Unknown St. Stanislaus is gevestigd aan de Steenovenslaan 20 in Culemborg.

Meer informatie over St. Stanislaus in Culemborg

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? St. Stanislaus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. St. Stanislaus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Culemborg, is St. Stanislaus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is St. Stanislaus een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Steenovenslaan 20 in Culemborg om kennis te maken. Telefonisch kun je St. Stanislaus bereiken via 31 6 23540562. Bekijk alvast de website: https://sintstanislaus.nl/ om een idee te krijgen waar St. Stanislaus voor staat.

Hoe kom je bij St. Stanislaus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Stanislaus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. St. Stanislaus

Bezoekers bekeken ook