St. Sint Willehadus

Scouting St. Sint Willehadus is gevestigd aan de in Nieuw-Schoonebeek.

Meer informatie over St. Sint Willehadus in Nieuw-Schoonebeek

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? St. Sint Willehadus is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. St. Sint Willehadus organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Nieuw-Schoonebeek, is St. Sint Willehadus een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is St. Sint Willehadus een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op in Nieuw-Schoonebeek om kennis te maken. Telefonisch kun je St. Sint Willehadus bereiken via . Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar St. Sint Willehadus voor staat.

Hoe kom je bij St. Sint Willehadus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Sint Willehadus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. St. Sint Willehadus

Bezoekers bekeken ook