St. Jorisborch (Blokhut)

Unknown St. Jorisborch (Blokhut) is gevestigd aan de Liezenweg 9 in Holten.

Meer informatie over St. Jorisborch (Blokhut) in Holten

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? St. Jorisborch (Blokhut) is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. St. Jorisborch (Blokhut) organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Holten, is St. Jorisborch (Blokhut) een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is St. Jorisborch (Blokhut) een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Liezenweg 9 in Holten om kennis te maken. Telefonisch kun je St. Jorisborch (Blokhut) bereiken via 31 548 366 488. Bekijk alvast de website: http://www.troephuis.nl/ om een idee te krijgen waar St. Jorisborch (Blokhut) voor staat.

Hoe kom je bij St. Jorisborch (Blokhut)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je St. Jorisborch (Blokhut) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. St. Jorisborch (Blokhut)

Bezoekers bekeken ook