Sportpark Polanen

Unknown Sportpark Polanen is gevestigd aan de Duyvenvoordestraat 56 in Monster.

Meer informatie over Sportpark Polanen in Monster

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Sportpark Polanen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Sportpark Polanen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Monster, is Sportpark Polanen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Sportpark Polanen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Duyvenvoordestraat 56 in Monster om kennis te maken. Telefonisch kun je Sportpark Polanen bereiken via 31 174 243 839. Bekijk alvast de website: https://www.sportclubmonster.nl/ om een idee te krijgen waar Sportpark Polanen voor staat.

Hoe kom je bij Sportpark Polanen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Polanen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Sportpark Polanen

Bezoekers bekeken ook