Sportclub "Overwetering"

Unknown Sportclub "Overwetering" is gevestigd aan de Koekoeksweg 11B in Olst.

Meer informatie over Sportclub "Overwetering" in Olst

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Sportclub "Overwetering" is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Sportclub "Overwetering" organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Olst, is Sportclub "Overwetering" een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Sportclub "Overwetering" een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Koekoeksweg 11B in Olst om kennis te maken. Telefonisch kun je Sportclub "Overwetering" bereiken via 31 570 561 693. Bekijk alvast de website: https://www.overwetering.nl/ om een idee te krijgen waar Sportclub "Overwetering" voor staat.

Hoe kom je bij Sportclub "Overwetering"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportclub "Overwetering" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Sportclub “Overwetering”

Bezoekers bekeken ook