Spijkenisse Scouts

Unknown Spijkenisse Scouts is gevestigd aan de Oostbroek, Tennispad 1 in Spijkenisse.

Meer informatie over Spijkenisse Scouts in Spijkenisse

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Spijkenisse Scouts is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Spijkenisse Scouts organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Spijkenisse, is Spijkenisse Scouts een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Spijkenisse Scouts een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oostbroek, Tennispad 1 in Spijkenisse om kennis te maken. Telefonisch kun je Spijkenisse Scouts bereiken via 31 6 41451179. Bekijk alvast de website: http://www.spijkenisse-scouts.nl/ om een idee te krijgen waar Spijkenisse Scouts voor staat.

Hoe kom je bij Spijkenisse Scouts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spijkenisse Scouts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Spijkenisse Scouts

Bezoekers bekeken ook