Sint-Willehaduskerk

Unknown Sint-Willehaduskerk is gevestigd aan de Hoofdkanaal Oostzijde 83 in Emmer-Compascuum.

Meer informatie over Sint-Willehaduskerk in Emmer-Compascuum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Sint-Willehaduskerk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Sint-Willehaduskerk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Emmer-Compascuum, is Sint-Willehaduskerk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Sint-Willehaduskerk een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hoofdkanaal Oostzijde 83 in Emmer-Compascuum om kennis te maken. Telefonisch kun je Sint-Willehaduskerk bereiken via . Bekijk alvast de website: http://reliwiki.nl/index.php/Emmer-Compascuum,_Kloosterweg_2_-_Willehadus om een idee te krijgen waar Sint-Willehaduskerk voor staat.

Hoe kom je bij Sint-Willehaduskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Willehaduskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Sint-Willehaduskerk

Bezoekers bekeken ook