Sint-Willehaduskerk

Katholieke kerk Sint-Willehaduskerk is gevestigd aan de Hoofdkanaal Oostzijde 83 in Emmer-Compascuum.

Meer informatie over Sint-Willehaduskerk in Emmer-Compascuum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Sint-Willehaduskerk is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Sint-Willehaduskerk organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Katholieke kerk in de buurt van Emmer-Compascuum, is Sint-Willehaduskerk een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Sint-Willehaduskerk een Katholieke kerk een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Katholieke kerk op Hoofdkanaal Oostzijde 83 in Emmer-Compascuum om kennis te maken. Telefonisch kun je Sint-Willehaduskerk bereiken via . Bekijk alvast de website: http://reliwiki.nl/index.php/Emmer-Compascuum,_Kloosterweg_2_-_Willehadus om een idee te krijgen waar Sint-Willehaduskerk voor staat.

Hoe kom je bij Sint-Willehaduskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Willehaduskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Sint-Willehaduskerk

Bezoekers bekeken ook