Scoutingstam "Chauken"

Unknown Scoutingstam "Chauken" is gevestigd aan de Ikenfeld 4 in Nieuw-Roden.

Meer informatie over Scoutingstam "Chauken" in Nieuw-Roden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutingstam "Chauken" is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutingstam "Chauken" organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Nieuw-Roden, is Scoutingstam "Chauken" een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutingstam "Chauken" een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ikenfeld 4 in Nieuw-Roden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutingstam "Chauken" bereiken via . Bekijk alvast de website: https://www.chauken.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutingstam "Chauken" voor staat.

Hoe kom je bij Scoutingstam "Chauken"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutingstam "Chauken" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutingstam “Chauken”

Bezoekers bekeken ook