Scoutingkampeerterrein Sint Walrick

Scouting Scoutingkampeerterrein Sint Walrick is gevestigd aan de Sint Walrickweg 11 in Overasselt.

Meer informatie over Scoutingkampeerterrein Sint Walrick in Overasselt

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutingkampeerterrein Sint Walrick is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutingkampeerterrein Sint Walrick organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Overasselt, is Scoutingkampeerterrein Sint Walrick een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutingkampeerterrein Sint Walrick een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Sint Walrickweg 11 in Overasselt om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutingkampeerterrein Sint Walrick bereiken via 31 24 622 1557. Bekijk alvast de website: http://www.stwalrick.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutingkampeerterrein Sint Walrick voor staat.

Hoe kom je bij Scoutingkampeerterrein Sint Walrick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutingkampeerterrein Sint Walrick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutingkampeerterrein Sint Walrick

Bezoekers bekeken ook