Scoutinghuis De Blokhut

Unknown Scoutinghuis De Blokhut is gevestigd aan de in Diemen.

Meer informatie over Scoutinghuis De Blokhut in Diemen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinghuis De Blokhut is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinghuis De Blokhut organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Diemen, is Scoutinghuis De Blokhut een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinghuis De Blokhut een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op in Diemen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinghuis De Blokhut bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutingdiemen.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinghuis De Blokhut voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinghuis De Blokhut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinghuis De Blokhut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinghuis De Blokhut

Bezoekers bekeken ook