Scoutinggroep Waterland

Unknown Scoutinggroep Waterland is gevestigd aan de Hemmeland 10 in Monnickendam.

Meer informatie over Scoutinggroep Waterland in Monnickendam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Waterland is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Waterland organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Monnickendam, is Scoutinggroep Waterland een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Waterland een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hemmeland 10 in Monnickendam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Waterland bereiken via 31 6 24351577. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggroepwaterland.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Waterland voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Waterland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Waterland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Waterland

Bezoekers bekeken ook