Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen

Jeugdorganisatie Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen is gevestigd aan de Lijsterstraat 16 in Geleen.

Meer informatie over Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen in Geleen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Jeugdorganisatie in de buurt van Geleen, is Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen een Jeugdorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Jeugdorganisatie op Lijsterstraat 16 in Geleen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen bereiken via 31 46 475 9600. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-vkg.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutinggroep Verkenners Kluis Geleen

Bezoekers bekeken ook