Scoutinggroep Van Weerden Poelman

Unknown Scoutinggroep Van Weerden Poelman is gevestigd aan de ILSY-plantsoen 9 in Den Haag.

Meer informatie over Scoutinggroep Van Weerden Poelman in Den Haag

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Van Weerden Poelman is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Van Weerden Poelman organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Den Haag, is Scoutinggroep Van Weerden Poelman een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Van Weerden Poelman een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op ILSY-plantsoen 9 in Den Haag om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Van Weerden Poelman bereiken via 31 70 336 8063. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingvwp.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Van Weerden Poelman voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Van Weerden Poelman? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Van Weerden Poelman het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Van Weerden Poelman

Bezoekers bekeken ook