Scoutinggroep Stella Maris

Unknown Scoutinggroep Stella Maris is gevestigd aan de Langepad 47 in Rotterdam.

Meer informatie over Scoutinggroep Stella Maris in Rotterdam

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Stella Maris is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Stella Maris organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rotterdam, is Scoutinggroep Stella Maris een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Stella Maris een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Langepad 47 in Rotterdam om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Stella Maris bereiken via 31 10 452 2114. Bekijk alvast de website: http://www.stelmar2.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Stella Maris voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Stella Maris? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Stella Maris het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Stella Maris

Bezoekers bekeken ook