Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade

Unknown Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade is gevestigd aan de Veldkuilstraat 36 in Kerkrade.

Meer informatie over Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade in Kerkrade

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Kerkrade, is Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Veldkuilstraat 36 in Kerkrade om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade bereiken via 31 45 535 5093. Bekijk alvast de website: http://www.willibrordkerkrade.com/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep St. Willibrord Kerkrade

Bezoekers bekeken ook