Scoutinggroep Shawano's

Unknown Scoutinggroep Shawano's is gevestigd aan de Randmeerstraat 71 in Lisse.

Meer informatie over Scoutinggroep Shawano's in Lisse

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Shawano's is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Shawano's organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Lisse, is Scoutinggroep Shawano's een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Shawano's een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Randmeerstraat 71 in Lisse om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Shawano's bereiken via 31 252 416 757. Bekijk alvast de website: http://www.shawanos.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Shawano's voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Shawano's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Shawano's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Shawano’s

Bezoekers bekeken ook