Scoutinggroep Minerva

Unknown Scoutinggroep Minerva is gevestigd aan de Nieuweweg 1 in Den Helder.

Meer informatie over Scoutinggroep Minerva in Den Helder

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Minerva is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Minerva organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Den Helder, is Scoutinggroep Minerva een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Minerva een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Nieuweweg 1 in Den Helder om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Minerva bereiken via 31 223 613 248. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingminerva.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Minerva voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Minerva? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Minerva het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Minerva

Bezoekers bekeken ook