Scoutinggroep Mercury

Unknown Scoutinggroep Mercury is gevestigd aan de Beurtschip 29 in Enkhuizen.

Meer informatie over Scoutinggroep Mercury in Enkhuizen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Mercury is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Mercury organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Enkhuizen, is Scoutinggroep Mercury een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Mercury een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Beurtschip 29 in Enkhuizen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Mercury bereiken via 31 6 35418302. Bekijk alvast de website: https://www.mercurygroep.nl/informatie/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Mercury voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Mercury? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Mercury het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Mercury

Bezoekers bekeken ook