Scoutinggroep Martin Luther King

Unknown Scoutinggroep Martin Luther King is gevestigd aan de Mandela Park 1 in Hoorn.

Meer informatie over Scoutinggroep Martin Luther King in Hoorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Martin Luther King is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Martin Luther King organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hoorn, is Scoutinggroep Martin Luther King een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Martin Luther King een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Mandela Park 1 in Hoorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Martin Luther King bereiken via 31 6 45192747. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-mlk-hoorn.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Martin Luther King voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Martin Luther King? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Martin Luther King het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Martin Luther King

Bezoekers bekeken ook