Scoutinggroep JJB

Unknown Scoutinggroep JJB is gevestigd aan de Berghuizerweg 155 in Apeldoorn.

Meer informatie over Scoutinggroep JJB in Apeldoorn

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep JJB is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep JJB organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Apeldoorn, is Scoutinggroep JJB een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep JJB een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Berghuizerweg 155 in Apeldoorn om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep JJB bereiken via 31 55 356 2275. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggroep-jjb.net/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep JJB voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep JJB? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep JJB het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep JJB

Bezoekers bekeken ook