Scoutinggroep Impeesa

Scouting Scoutinggroep Impeesa is gevestigd aan de Hoornsedijk 14F in Haren.

Meer informatie over Scoutinggroep Impeesa in Haren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Impeesa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Impeesa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Haren, is Scoutinggroep Impeesa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Impeesa een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Hoornsedijk 14F in Haren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Impeesa bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutingimpeesa.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Impeesa voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Impeesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Impeesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutinggroep Impeesa

Bezoekers bekeken ook