Scoutinggroep Impeesa

Unknown Scoutinggroep Impeesa is gevestigd aan de Hoornsedijk 14F in Haren.

Meer informatie over Scoutinggroep Impeesa in Haren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Impeesa is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Impeesa organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Haren, is Scoutinggroep Impeesa een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Impeesa een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Hoornsedijk 14F in Haren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Impeesa bereiken via . Bekijk alvast de website: http://scoutingimpeesa.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Impeesa voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Impeesa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Impeesa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Impeesa

Bezoekers bekeken ook