Scoutinggroep Hendrik van Halewijn

Jeugdorganisatie Scoutinggroep Hendrik van Halewijn is gevestigd aan de s-Gravenweg 101 in Capelle aan den IJssel.

Meer informatie over Scoutinggroep Hendrik van Halewijn in Capelle aan den IJssel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Hendrik van Halewijn is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Hendrik van Halewijn organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Jeugdorganisatie in de buurt van Capelle aan den IJssel, is Scoutinggroep Hendrik van Halewijn een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Hendrik van Halewijn een Jeugdorganisatie een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Jeugdorganisatie op s-Gravenweg 101 in Capelle aan den IJssel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Hendrik van Halewijn bereiken via 31 6 51435457. Bekijk alvast de website: http://www.hendrikvanhalewijn.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Hendrik van Halewijn voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Hendrik van Halewijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Hendrik van Halewijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutinggroep Hendrik van Halewijn

Bezoekers bekeken ook