Scoutinggroep De Zwervers

Unknown Scoutinggroep De Zwervers is gevestigd aan de Joh. Hoflaan 1 in Assen.

Meer informatie over Scoutinggroep De Zwervers in Assen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep De Zwervers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep De Zwervers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Assen, is Scoutinggroep De Zwervers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep De Zwervers een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Joh. Hoflaan 1 in Assen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep De Zwervers bereiken via 31 592 300 302. Bekijk alvast de website: http://www.zwervers.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep De Zwervers voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep De Zwervers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep De Zwervers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep De Zwervers

Bezoekers bekeken ook