Scoutinggroep de Trekvogels

Scouting Scoutinggroep de Trekvogels is gevestigd aan de in Haren.

Meer informatie over Scoutinggroep de Trekvogels in Haren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep de Trekvogels is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep de Trekvogels organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Haren, is Scoutinggroep de Trekvogels een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep de Trekvogels een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op in Haren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep de Trekvogels bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.detrekvogels.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep de Trekvogels voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep de Trekvogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep de Trekvogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutinggroep de Trekvogels

Bezoekers bekeken ook