Scoutinggroep de Meuleberg

Unknown Scoutinggroep de Meuleberg is gevestigd aan de Van Lyndenstraat 33 in Blitterswijck.

Meer informatie over Scoutinggroep de Meuleberg in Blitterswijck

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep de Meuleberg is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep de Meuleberg organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Blitterswijck, is Scoutinggroep de Meuleberg een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep de Meuleberg een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Van Lyndenstraat 33 in Blitterswijck om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep de Meuleberg bereiken via 31 478 532 013. Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggroepdemeuleberg.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep de Meuleberg voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep de Meuleberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep de Meuleberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep de Meuleberg

Bezoekers bekeken ook