Scoutinggroep De Markesteen

Unknown Scoutinggroep De Markesteen is gevestigd aan de Bovenallee 3 in Velp.

Meer informatie over Scoutinggroep De Markesteen in Velp

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep De Markesteen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep De Markesteen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Velp, is Scoutinggroep De Markesteen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep De Markesteen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Bovenallee 3 in Velp om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep De Markesteen bereiken via 31 6 29303215. Bekijk alvast de website: http://www.markesteen.com/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep De Markesteen voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep De Markesteen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep De Markesteen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep De Markesteen

Bezoekers bekeken ook