Scoutinggroep "De Jaguars"

Unknown Scoutinggroep "De Jaguars" is gevestigd aan de Julialaantje 18 in Rijswijk.

Meer informatie over Scoutinggroep "De Jaguars" in Rijswijk

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep "De Jaguars" is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep "De Jaguars" organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Rijswijk, is Scoutinggroep "De Jaguars" een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep "De Jaguars" een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Julialaantje 18 in Rijswijk om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep "De Jaguars" bereiken via 31 70 399 2408. Bekijk alvast de website: om een idee te krijgen waar Scoutinggroep "De Jaguars" voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep "De Jaguars"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep "De Jaguars" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep “De Jaguars”

Bezoekers bekeken ook