Scoutinggroep de IJmondtrekkers

Scouting Scoutinggroep de IJmondtrekkers is gevestigd aan de Heerenduinweg 11 in IJmuiden.

Meer informatie over Scoutinggroep de IJmondtrekkers in IJmuiden

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep de IJmondtrekkers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep de IJmondtrekkers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van IJmuiden, is Scoutinggroep de IJmondtrekkers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep de IJmondtrekkers een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Heerenduinweg 11 in IJmuiden om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep de IJmondtrekkers bereiken via 31 255 522 622. Bekijk alvast de website: http://www.ijmondtrekkers.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep de IJmondtrekkers voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep de IJmondtrekkers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep de IJmondtrekkers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutinggroep de IJmondtrekkers

Bezoekers bekeken ook