Scoutinggroep de Havik

Unknown Scoutinggroep de Havik is gevestigd aan de Jaagpad 1 in Groningen.

Meer informatie over Scoutinggroep de Havik in Groningen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep de Havik is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep de Havik organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Groningen, is Scoutinggroep de Havik een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep de Havik een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Jaagpad 1 in Groningen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep de Havik bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.de-havik.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep de Havik voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep de Havik? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep de Havik het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep de Havik

Bezoekers bekeken ook