Scoutinggroep de Fakkeldraagsters

Unknown Scoutinggroep de Fakkeldraagsters is gevestigd aan de Den Blieklaan 16 in Soest.

Meer informatie over Scoutinggroep de Fakkeldraagsters in Soest

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep de Fakkeldraagsters is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep de Fakkeldraagsters organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Soest, is Scoutinggroep de Fakkeldraagsters een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep de Fakkeldraagsters een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Den Blieklaan 16 in Soest om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep de Fakkeldraagsters bereiken via 31 35 602 2503. Bekijk alvast de website: http://www.fakkeldraagsters.net/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep de Fakkeldraagsters voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep de Fakkeldraagsters? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep de Fakkeldraagsters het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep de Fakkeldraagsters

Bezoekers bekeken ook