Scoutinggroep De Eburonen

Unknown Scoutinggroep De Eburonen is gevestigd aan de Ankerkade 161 in Maastricht.

Meer informatie over Scoutinggroep De Eburonen in Maastricht

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep De Eburonen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep De Eburonen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Maastricht, is Scoutinggroep De Eburonen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep De Eburonen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Ankerkade 161 in Maastricht om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep De Eburonen bereiken via 31 43 363 2573. Bekijk alvast de website: http://www.eburonen.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep De Eburonen voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep De Eburonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep De Eburonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep De Eburonen

Bezoekers bekeken ook