Scoutinggroep de Bevers

Scouting Scoutinggroep de Bevers is gevestigd aan de Staddijk 105 in Nijmegen.

Meer informatie over Scoutinggroep de Bevers in Nijmegen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep de Bevers is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep de Bevers organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Scouting in de buurt van Nijmegen, is Scoutinggroep de Bevers een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep de Bevers een Scouting een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Scouting op Staddijk 105 in Nijmegen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep de Bevers bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.scoutinggroepdebevers.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep de Bevers voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep de Bevers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep de Bevers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Scoutinggroep de Bevers

Bezoekers bekeken ook