Scoutinggroep Christiaan de Wet

Unknown Scoutinggroep Christiaan de Wet is gevestigd aan de Sportlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Scoutinggroep Christiaan de Wet in Ouderkerk aan den IJssel

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Christiaan de Wet is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Christiaan de Wet organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Ouderkerk aan den IJssel, is Scoutinggroep Christiaan de Wet een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Christiaan de Wet een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Sportlaan 1 in Ouderkerk aan den IJssel om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Christiaan de Wet bereiken via 31 180 682 932. Bekijk alvast de website: http://scoutingouderkerk.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Christiaan de Wet voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Christiaan de Wet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Christiaan de Wet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Christiaan de Wet

Bezoekers bekeken ook