Scoutinggroep Bataven Ludger

Unknown Scoutinggroep Bataven Ludger is gevestigd aan de Twekkelerweg 266 in Hengelo.

Meer informatie over Scoutinggroep Bataven Ludger in Hengelo

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Bataven Ludger is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Bataven Ludger organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hengelo, is Scoutinggroep Bataven Ludger een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Bataven Ludger een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Twekkelerweg 266 in Hengelo om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Bataven Ludger bereiken via . Bekijk alvast de website: http://www.batavenludger.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Bataven Ludger voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Bataven Ludger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Bataven Ludger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Bataven Ludger

Bezoekers bekeken ook