Scoutinggroep Athabascan

Unknown Scoutinggroep Athabascan is gevestigd aan de Kolhornseweg 5 in Hilversum.

Meer informatie over Scoutinggroep Athabascan in Hilversum

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggroep Athabascan is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggroep Athabascan organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Hilversum, is Scoutinggroep Athabascan een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggroep Athabascan een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Kolhornseweg 5 in Hilversum om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggroep Athabascan bereiken via . Bekijk alvast de website: http://athab2020.athabascan.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggroep Athabascan voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggroep Athabascan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggroep Athabascan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggroep Athabascan

Bezoekers bekeken ook