Scoutinggebouw De Wallenburgh

Unknown Scoutinggebouw De Wallenburgh is gevestigd aan de Oudevest 9 in Steenbergen.

Meer informatie over Scoutinggebouw De Wallenburgh in Steenbergen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scoutinggebouw De Wallenburgh is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scoutinggebouw De Wallenburgh organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Steenbergen, is Scoutinggebouw De Wallenburgh een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scoutinggebouw De Wallenburgh een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Oudevest 9 in Steenbergen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scoutinggebouw De Wallenburgh bereiken via 31 167 561 544. Bekijk alvast de website: http://www.scouting-steenbergen.nl/ om een idee te krijgen waar Scoutinggebouw De Wallenburgh voor staat.

Hoe kom je bij Scoutinggebouw De Wallenburgh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scoutinggebouw De Wallenburgh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scoutinggebouw De Wallenburgh

Bezoekers bekeken ook