Scouting Zwervers Assen

Unknown Scouting Zwervers Assen is gevestigd aan de Stationsstraat 26a in Assen.

Meer informatie over Scouting Zwervers Assen in Assen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Zwervers Assen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Zwervers Assen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Assen, is Scouting Zwervers Assen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Zwervers Assen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Stationsstraat 26a in Assen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Zwervers Assen bereiken via 31 592 300 302. Bekijk alvast de website: http://zwervers.nl/ om een idee te krijgen waar Scouting Zwervers Assen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Zwervers Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Zwervers Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Zwervers Assen

Bezoekers bekeken ook