Scouting Zuidlaren

Unknown Scouting Zuidlaren is gevestigd aan de Nijslagen 2 in Zuidlaren.

Meer informatie over Scouting Zuidlaren in Zuidlaren

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Zuidlaren is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Zuidlaren organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zuidlaren, is Scouting Zuidlaren een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Zuidlaren een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Nijslagen 2 in Zuidlaren om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Zuidlaren bereiken via 31 50 409 2434. Bekijk alvast de website: https://www.scoutingzuidlaren.nl/contact/ om een idee te krijgen waar Scouting Zuidlaren voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Zuidlaren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Zuidlaren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Zuidlaren

Bezoekers bekeken ook