Scouting Zevenbergen

Unknown Scouting Zevenbergen is gevestigd aan de Westrand 10 in Zevenbergen.

Meer informatie over Scouting Zevenbergen in Zevenbergen

Praktische en sociale vaardigheden aan je kinderen bijbrengen? Scouting Zevenbergen is een scouting waar kinderen op een informatieve en vindingrijke wijze over de natuur kunnen leren. Scouting Zevenbergen organiseert tal van activiteiten die bijdragen aan de algehele ontwikkeling van je zoon of dochter.

Wanneer jij op zoek bent naar een Unknown in de buurt van Zevenbergen, is Scouting Zevenbergen een top organisatie. Doordat kinderen onderdeel zijn van sociale groepen zoals de welpen en bevers is Scouting Zevenbergen een Unknown een geweldige kans om andere kinderen te leren kennen en tevens natuureducatie te genieten.

Je bent welkom bij deze Unknown op Westrand 10 in Zevenbergen om kennis te maken. Telefonisch kun je Scouting Zevenbergen bereiken via 31 168 327 169. Bekijk alvast de website: http://www.scoutingzevenbergen.com/ om een idee te krijgen waar Scouting Zevenbergen voor staat.

Hoe kom je bij Scouting Zevenbergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Zevenbergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. verenigingen of organisaties
  2. Scouting Zevenbergen

Bezoekers bekeken ook